Segona edició del curs d’Excel avançat bonificat per a associats

Després de l’èxit de la primera convocatòria del curs d’Excel avançat, convoquem una segona edició per al mes de novembre. La formació consta d’una part online de 50 hores i d’una part presencial de 10 hores que tindrà lloc els dies 19 i 26 de novembre de 9 a 14 hores a la seu d’ASINCA (Plaça d’Eguilaz, 8 Bis, Entlo. 4ª, 08017 de Barcelona).

Per a la part presencial, caldrà portar l’ordinador portàtil per fer el seguiment de la formació. Durant tot el curs, es disposarà d’un tutor per resoldre dubtes (tant de la part online com de la presencial).

En finalitzar el curs, els alumnes podran utilitzar el full de càlcul per elaborar documents bàsics de tipus financer, matemàtic o comptable, i coneixeran el funcionament de les eines tant bàsiques com avançades que proporciona Excel. Així, s’adquiriran els coneixements avançats per desenvolupar labors professionals en departaments comptables, així com per poder emprendre tasques de suport a la gerència o direcció a les petites empreses.

El curs té un cost de 450€ que és totalment bonificable amb el crèdit de l’empresa a través de la Fundae (antiga “Fundació Tripartita”).