Acomiadem el 2021 amb una nova edició de la Copa Nadal amb Xavier Marcet

Ahir, 14 de desembre, va tenir lloc una nova edició de la clàssica Copa Nadal d’ASINCA, que el 2020 no vam poder celebrar per la pandèmia. Enguany, una cinquantena de representants de les empreses associades, així com d’entitats i institucions amb les quals col·laborem  amb freqüència, ens vam reunir per acomiadar aquest 2021 i desitjar-nos bones festes.

En aquesta ocasió, el convidat va ser Xavier Marcet, consultor d’innovació, que va oferir la conferència “Consistència i innovació a les empreses”. Durant la seva intervenció, que va despertar l’interès de l’audiència i diverses preguntes en finalitzar, Marcet va explicar que “cal treballar la innovació, que és la capacitat de poder seguir oferint valor als nostres clients”. El ponent va afegir que la dificultat d’innovar radica molts cops en què tenim les agendes plenes, i per això va recomanar “posar el futur a l’agenda del present”. A més, com detalla en el seu darrer llibre, va defensar la idea de “Créixer fent créixer”, el que vol dir crear una lògica d’aprenentatge interna a les empreses on la gent que ja tenim a dins pugui evolucionar.

En acabar la conferència, el president d’ASINCA, Mateu Tersol, va dirigir unes paraules als assistents en les quals va fer un breu balanç de la situació del sector de l’enginyeria i l’arquitectura i, sobretot, va desitjar un bon 2022 a tothom.