ASINCA col·labora en un estudi sobre noves tendències del sector

Zigurat Global Institute of Technology està duent a terme una enquesta qualitativa sobre les noves tendències del sector. Des d’ASINCA estem col·laborant-hi per fer constar l’opinió dels professionals de primera mà.

El desenvolupament sostenible requereix replantejar-nos com afrontem la nostra forma d’actuar. Conèixer des de l’experiència dels professionals com afrontar el repte per oferir un futur sostenible és molt més important del que sembla. En aquest cas, ens dóna una informació de valor que ens permet entendre en quina direcció estem avançant en un món que evoluciona a una velocitat desbordant. Per això, ASINCA participa perquè en aquest progrés de la societat l’enginyeria i l’arquitectura juguen un paper estratègic fonamental.

Zigurat Global Institute of Technology és una institució educativa amb més de 20 anys de trajectòria en l’àmbit de l’arquitectura i l’enginyeria. La seva missió és respondre a les necessitats del sector en termes de formació, per això és fonamental detectar-les, tant per a reconèixer-les, com per entendre-les i respondre davant d’elles actuant com un veritable motor del canvi.