El 15 de juny tindrà lloc la V Nit de les Infraestructures

Des del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, del qual ASINCA és un dels membres fundadors, s’impulsa el Premi Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya a la infraestructura 2020. El guardó es lliurarà durant la V Nit de les Infraestructures, que tindrà lloc el proper 15 de juny a les 18h. en format semipresencial (acte a l’auditori de Foment del Treball i opció de connectar-se virtualment).

Ja fa quatre anys que l’Associació Catalana d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA), la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Foment del Treball Nacional (FTN) i la Fundació Cercle d’Infraestructures van constituir el Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya amb la voluntat de crear un espai de reflexió sobre la política d’infraestructures al nostre país.

Durant aquests anys el Consell ha promogut la reflexió sobre la importància que la gestió de les infraestructures té pel desenvolupament del país, la millora de les condicions de vida dels ciutadans i la millora de la competitivitat de les empreses.

I amb aquest mateix esperit aquest any organitzem aquesta cinquena edició de la Nit de les Infraestructures en la qual informarem de la tasca desenvolupada i premiarem la millor infraestructura posada en servei durant l’any 2020.