Exposició “L’Or Blau. Els reptes de l’aigua”

L’exposició ‘L’Or Blau. Els reptes de l’aigua’ estarà oberta al públic fins el 18 d’abril de 2021 al Palau Robert de Barcelona.

Es tracta d’una exposició temporal d’entrada gratuïta que convida a tots els públics a descobrir què hi ha darrera del gest quotidià d’obrir una aixeta, quins són els reptes urgents als que s’enfronta la societat per assegurar l’abastament d’aigua per una població creixent cada cop més exposada al canvi climàtic, i què s’hi pot fer al respecte de forma individual i col·lectiva.

Download (PDF, 457KB)

A través d’un itinerari tan humà com científic, s’apropa el públic a comprendre, d’una banda, l’enginyeria necessària per assegurar l’abastiment d’aigua a les ciutats del territori català i, per altra, els efectes reals de la presència humana al planeta, oferint eines per explorar les accions pròpies a partir de la curiositat i la crítica. Amb una narrativa accessible i una posada en escena interactiva, la mostra busca posar en valor la tasca pionera desenvolupada per l’Agència Catalana de l’Aigua, que enguany celebra el seu 20è aniversari com a empresa pública encarregada de la planificació i gestió de l’aigua a Catalunya, així com obrir diàleg amb la ciutadana respecte als futurs reptes en relació a l’aigua i el territori. Podeu consultar més informació al següent enllaç.