L’Assemblea de 2021 posa el focus en el futur Pla Estratègic de l’Entitat

Ahir, 2 de juny, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària d’ASINCA, patronal de les empreses d’enginyeria i arquitectura. En un acte celebrat en format semipresencial, el president, Mateu Tersol, va conduir les presentacions encaminades a fer balanç del darrer exercici, però sobretot a apuntar les línies de futur.

El president va exposar que la Junta Directiva treballarà properament en un Pla Estratègic que permeti oferir més serveis de valor afegit a les empreses associades, així com posar en valor el coneixement de les empreses del sector. A més, va reivindicar la necessitat de seguir lluitant en la defensa del sector. “Posarem l’èmfasi en què es prioritzi la qualitat sobre el preu i en la retribució justa dels projectes”, va afegir Tersol.

D’altra banda, un representant de cada comissió (Sostenibilitat, Edificació i Urbanisme, Infraestructures, Innovació i Fons Europeus) va exposar la feina dels grups de treball així com va informar dels temes que s’estan tractant actualment.

La part presencial de l’acte va tenir lloc a la seu de Foment del Treball amb un aforament limitat per respectar les mesures de seguretat. A més, tots aquells associats que van voler es van poder connectar en directe i exercir el seu dret a paraula i vot a través de Teams.